top of page

Beveiligingsfirma te Herk-de-Stad (Limburg)
gespecialiseerd in beveiligingssystemen voor

PARTICULIER

KMO'S

INDUSTRIE & OVERHEID

VOOR AL UW BEVEILIGINGS-OPLOSSINGEN OP MAAT

Wij zetten onze meer dan 30 jaar ervaring in de sector in om samen met u tot een totaalconcept te komen.

Deze kan bestaan uit één of een combinatie van de volgende systemen:

CAMERABEWAKING

Overweegt u om uw woning of bedrijfspand te laten beveiligen door bewakingscamera's?
Doe dan beroep op onze expertise en wij zorgen voor een grondige risicoanalyse, gedetailleerde plannen en een professioneel uitgevoerde installatie.

ALARMSYSTEMEN

Bent u op zoek naar een betrouwbaar alarmsysteem? Of wenst u uw huidig systeem te laten onderhouden, uit te breiden of te upgraden?

Wij zorgen voor uw gemoedsrust. 

Ons team staat steeds voor u klaar om u snelle 24u/7d - service te leveren!

TOEGANGSCONTROLE

Toegangscontrole beschermt mensen, voorwerpen en informatie tegen ongeoorloofde toegang. Intelligente producten helpen u dit te realiseren.
Wij stellen samen met u een beveiligingsconcept op dat aan al uw wensen voldoet.

BRANDBEVEILIGING

Met onze kennis en ervaring op het gebied van brandbeveiliging kunnen wij per situatie het juiste type brandinstallatie adviseren waardoor valse meldingen voorkomen kunnen worden en er een betrouwbare installatie geleverd wordt tegen een scherpe prijs.

VIDEO/PARLOFONIE

Wenst u steeds te weten wie er aan de deur of poort van uw huis, appartementsgebouw of bedrijf aanbelt? Kies dan voor een parlofonie- of videofoniesysteem, afgestemd op uw behoeften. Vraag ons naar de vele uitgebreide toepassingen van dit systeem!

VIDEO MANAGEMENT 
SOLUTIONS

Beheer al jouw camerabeelden met gespecialiseerde beheersoftware. Wij zorgen voor de installatie en de integratie van uw beveiligingssystemen en bekijken samen met u welke extra functies een meerwaarde betekenen voor uw bedrijf. Van kmo tot industrie, voor ieder zorgen wij voor de perfecte match.

ONZE ACTIVITEITEN
INCERT Certificaat B-1688 Nobel Security

INCERT CERTIFICATIE

ÉÉN VAN DE REDENEN WAAROM
KLANTEN VOOR ONS KIEZEN

Wij zijn een door INCERT gecertificeerde installateur van alarmsystemen. Hierbij leven wij strikte regels na en worden wij gecontroleerd door de certificatie-instellingen Vinçotte en ANPI. 

Als INCERT-gecertificeerde installateur beantwoorden onze installaties aan de nodige vereisten en worden we door uw verzekeraar erkend.

ENKELE REFERENTIES

Referenties
bottom of page